Ju lidhim me të afërmit tuaj!

Internet i shpejtë dhe i garantuar

Shiko ofertat!

VoIP

Voice over Internet Protocol (shkurt VoIP) është teknologji e komunikimit e cila mundëson telefonimin nga një PC në tjetrin apo nga PC në telefon fiksë apo mobilë. Programet me të cilat mundësohet kjo teknologji janë të shumët, por, më të njohur janë Skype etj.


Telefoni FikseAdresa

Ej & Bi Telecom
Bulevardi Skenderbeu
Pallati 172
Shkoder
+355 22600000
+355 22600500
+355 67 25 54 215
info@ejbi.al