Ju lidhim me të afërmit tuaj!

Internet i shpejtë dhe i garantuar

Shiko ofertat!

Rreth Nesh

Kompania u krijua ne vitin 2000. Në fillim ofronte vetëm telefoni, por me përpjekjen, ambicjen dhe vullnetin e drejtuesit dhe bashkëpunimin e stafit u zgjerua në aktivitet duke ofruar edhe internet dhe sot është një ndër operatorët kryesorë të telekomunikacionit.
Tanime Kompania “EJ & Bi” ne bashkepunim me “I.B.C” , me nje ekseperience 20 vjecare, vjen me nje risi ne fushen e Telekomunikacioneve duke sjelle produktin me te mire te sherbimeve Internet, Telefon dhe Televizion, te gjitha ne Fiber Optike deri ne shtepine tuaj “Fiber To The Home” Perjetoni avantazhet e teknologjise me Fibra Optike, nga “Ej & Bi” dhe “I.B.C” dhe do te mbeteni te mahnitur nga performanca e larte e sherbimeve! Por jo vetem kaq, ne bashkepunim me Tring Communication klientet tane do te kene mundesi te kene ne Televizionin e tyre te gjitha kanalet e platformes Tring, te cilat do te ofrohen me kualitet shume te larte permes platformes IPTV. Nese deshironi te mos keni probleme me paisjet tuaja nga shkarkimet atmosferike “Vetetimat”, zgjidhja e vetme eshte “Fiber To The Home”. Per informacion me te detajuar ju lutem kontaktoni ne adresat e shenuara.

Zonat ku Ej & Bi Telecom operon me fiber optike (FTTH)Te paret ne teknologjite e reja!

Adresa

Ej & Bi Telecom
Bulevardi Skenderbeu
Pallati 172
Shkoder
+355 22600000
+355 22600500
+355 67 25 54 215
info@ejbi.al