Ju lidhim me të afërmit tuaj!

Internet i shpejtë dhe i garantuar

Shiko ofertat!

Sherbimi i klientit

Internet i Garantuar
- Shpejtesi e Larte
Sherbim Profesional
- Eksprience shume vjecare ne fushen e telekomunikacionit

Sherbimi i klientit eshte nje nder parimet tona kryesore, ku cdo problem do zgjidhet ne kohe rekord nga nje staf shume i pergatitur dhe teper miqesor.

Adresa

Ej & Bi Telecom
Bulevardi Skenderbeu
Pallati 172
Shkoder
+355 22600000
+355 22600500
+355 67 25 54 215
info@ejbi.al