Ju lidhim me të afërmit tuaj!

Internet i shpejtë dhe i garantuar

Shiko ofertat!

Fiber Optics


Fiber Optike teknologjia me e re per sherbimin e Internet, IPTV, Telefon deri ne shtepite tuaja. Per te mos patur me probleme me paisjet tuaja nga shkarkimet atmosferike "Vetetimat", zgjidhja e duhur eshte FTTH (Fiber To The Home).Adresa

Ej & Bi Telecom
Bulevardi Skenderbeu
Pallati 172
Shkoder
+355 22600000
+355 22600500
+355 67 25 54 215
info@ejbi.al